Nyt on reissustakin palattu. Hienosti oli Aksulla mennyt ilman minua, eipä tainnut edes huomata. Tänään on hieman välinpitämätön eikä tottelu ole aivan samaa luokkaa kuin ennen lähtöä, mutta eiköhän se tuosta korjaannu.

Tänään tuli sitten käytyä eläinlääkärillä rokotuksilla. Tuli painokin tarkastettua 7,6 ja korkeus 35,5. Kovin on kasvanut poika siitä, kun tuli meille.

Hienosti meni eläinlääkärireissu, reipas poika. Mutta samaa ei voi sanoa iltalenkistä miehen kanssa. Tulipa vastaan vapaana seikkaileva aggressiivinen saksanpaimenkoira. Onneksi miehellä oli nopeat refleksit ja sai nostettua pennun syliin. Sen verran koiralla oli järkeä, että jäi vain murisemaan ja haukkumaan vähän matkan päähän. Mutta hätäpissathan siinä Aksulta pääsi. Ei tuollaisia saisi vapaana pitää, toivottavasti ei tule mitään rotupelkoa tapahtumasta. Onneksi en ollut minä paikalla, luulen, että olisi tullut raivostuttua kunnolla, mies sentään piti pään kylmänä ja lähti rauhassa paikalta pois. Se oli varmaan Aksulle kaikkein paras.