Nyt ymmärrän, kun Tiinan kanssa juttelimme, että Nepulle oli treenitauko enemmänkin rangaistus kuin palkinto hyvästä kaudesta.

Nimittäin lauantaiaamun tokoilun ja sunnuntaiaamun hakumetsän jälkeen maanantaiaamuna täällä pyöri todella innokas bortsu, joka selvästi odotti sitä, minne taas mennään. Taisi tuo hakumetsä olla aika kiva juttu.

Tosin näyttääpä siltä, että kun aktiivisesti olemme tehneet kaikenlaista ei lepopäiviä enää sallita. Sen verran uutta aktiviteettia tuo Aksu nykyään kaipaa. 

Olipa kova pettymys, kun otimme perinteisesti tokoa omalla pihalla. Yritettiin leikkiä kahdella lelulla. Sitä nyt ei oikein tajuta, miksi se toinen nyt mukaan piti ottaa, yksikin olisi riittänyt. Pallot tosin ei houkuttanut lainkaan, mutta rieputus oli kivaa.

Nyt olemme hieman yrittäneet opettaa tuota noutoa osissa. En edes viitsi yrittää alusta asti, kun herra on sitä mieltä, että on paljon mielenkiintoisempaa lällätellä minulle kuin tuoda kauniisti. No tuo harjoittelu ihan hyvää vaihtelua iänikuisiin sivu-maahan-paikka treeneihin. Toivottavasti ne nyt huomenna menee kentälläkin läpi, sen verran niitä ollaan jankattu ja kotona taas on ihan ok tilanne.

Mutta hei, jotakin hyvää, enää ei karkailla pihalta tai kieltäydytä tulemasta sisälle. Jotakin näköjään päähän menee. Toisaalta pitää olla tyytyväinen, Aksu ei ole mikään paikkojen hajoittaja tai varasteleva koira, ainakaan vielä...