Ainakin Remon mielestä. Nimittäin herra on nyt sitten ottanut paikkansa takaisin. Enää ei hypitä silmille vaan nyt katsotaan kuka on kuka.

Leikeissähän tuo eniten näkyy ja porsastelussa. Hieman huvittavaltahan se näyttää, kun Remo alistaa pennun astumalla. Toinen nimittäin on ihan äimänä, että mitä tuo nyt yrittää, kai nyt kun 5 senttiä on koirien välissä vaikka Aksu seisookin Remon jalkojen välissä. Herra kun on ihan tohkeissaan nylkyttämässä toista päähän. Ja älkää kukaan sanoko, että se on jotain muuta. Sitä en suostu edes ajattelemaan.

Alistustahan se on, aivan varmasti on. No eipä kakara enää saa päätänsä nostaa Remon selkään tai saati sitten etutassuilla nousta ylös. Sen sijaan Remo kyllä nostaa tassunsa pennun niskan päälle, jota en ole sen koskaan nähnyt tekevän. Ei kumpikaan aggressiivisen oloinen ole eikä väleissä mitään vikaa ole, mutta Remo on vain päättänyt, että nyt pistetään pentu ruotuun. Kai se on laskenut, että toisen ego kestää jo pohjimmaiseksi jäämisen.

Ja toinen missä käyttäytyminen näkyy on porsastelu, nyt jo vaaditaan, että anna minulle ensin (vaikka kyllä se on aina saanutkin) ja ovista mennään ensin vaikka rynnimällä. Samoin treeneihin ja lenkille on pakko päästä, jos kerran pentukin menee. Pitipä herran päästä tottistakin tekemään pihalle.

Joka muuten oli sitten kaikkein paras. Ei siis se treeni vaikka täytyy sanoa, että tekeehän tuo kaiken sen mitä pyydän, mutta parasta olisi se, että Aksu piippasi innoissaan ja pikkuinen oli ihan innoissaan treenaamassa, kun vihdoin pääsi ja motivaatio oli kympissä.

Eli näin se valta vaihtuu. Ilmeisesti Remolla oli sen verran hyvä itsetunto, että antoi kakaran luulla itsestään liikoja. Mutta aikansa kutakin. On se ikävää, kun palautetaan tuolla tavalla maanpinnalle. Mutta arvatkaa onko kissat saaneet kyytiä. Sitä ei olekaan tapahtunut aikoihin. Ilmeisesti nyt kiivetään sitten niitä ylemmäksi laumassa, jotta ei ihan pohjimmaiseksi jäädä. Tosin tuollaiselle isottelijalle siitä olisi ihan hyötyäkin. Mutta poika parka ei tajua, että kissat ei pätkääkään välitä sen lauma hierargiasta vaan käyttäytyy kuten aina ennenkin ovat käyttäytyneet. Siis ihmisiäkin korkeammalla...