Lopulta päädyin ehkä hieman hysteeriseen naurukohtaukseen. Siis miten tuo pentu ehtiikään ja ennenkaikkea keksii???

Juu meillä oltiin hyvin energisiä eilen ja tänään ilmeisesti Aksu kärsii jonkin asteista morkkista tai "krapulaa.

Jaa, miksi vai. Pojat olivat jättäneet sivupöydälle lasten pureskeltavia multivitamiineja ja Aksu ilmeisesti kaipasi ylimääräistä vitamiiniannosta.

Olisin halunnut olla kärpäsenä katossa. Nimittäin vitamiinit olivat metallisissa laatoissa yksitellen. On siinä ollut hommaa ensin aukaista hampailla metallit yksitellen ja sitten vielä ottaa ne laattamaiset pyöreä lääkkeet suuhunsa. Kolmisenkymmentä niitä oli mennyt. Onpahan pojalla hienomotoriikka ja mahtava kärsivällisyys.

Voi, voi Remo isoveljeä kun ei vahdi riittävästi. No lattia lainehti pissaa ja kakkaa. Ja Aksu tuli hyvin energisenä tervehtimään. Taas mietin, mitäköhän eläinlääkäri tällä kertaa sanoo, mutta päätin soittaa kasvattajalle hieman neuvoja. TAAS...

Mitäs siinä naurun lomassa, aineenvaihdunta sitä oli kiihtynyt ja hypervilkkautta oli ilmassa. Mutta säästyttiin sen enemmiltä. Mutta oli siinä ilta, joka sitten jatkui puoli yhteen asti. Pitkällä metsälenkillä käytiin, syötiin kongoa ja treenattiin hieman. Se oli melkoisen piristävää, intoa kun riitti vaikka toisille jakaa.

Mutta onneksi minulla oli liput varattuna Flammun tulishow:hun, joten pääsin näkemästä.

Nyt sitä vain odotetaan, mitä seuraavaksi. Viikon välein tapahtuu aina, jotakin "kivaa". Kai minun pitää alkaa katsoa kotia sillä silmin, että kaikki ylimääräinen pois.

Minä saan kai enemmän harmaita hiuksia tuon kakaran kanssa, kuin poikien kanssa yhteensä.