Ei tainnut sitten Remon alakuloisuus olla vain väsymystä vaan herra alkoi oksennella illalla rajusti, joka sitten jatkui viime yön ja tänä päivän. Tässä sitten ollaan pesty lattioita parisenkymmentä kertaa. Tietysti sitä miettii johtuikohan tuo alleen pissaaminen samasta vaivasta vaikka tuskin ne ovat mitenkään liitoksissa toisiinsa. 

Huolestuttavinta on se, että Remo ei suostu juomaan lainkaan. Yritin antaa aamulla sille tehobacktia ja kaikki tuli ylös. Herra on melkoisen huonossa kunnossa, makoilee ja hyvä kun jaksaa ulkona rauhakseen kävellä. Pienellä matkalla pitää taukoja eikä suostu maakellaria pidemmälle menemään.

Onneksi on kohta lääkäri, jos sieltä olisi apua. Saapahan samalla kysellä noista jaloista ja selästä. On nimittäin istumaan ja makamaan menot melkoisen vaikeita.

Vanhuus ei tule yksin. Ja sitten Aksun kuulumiset. Autoja kohtaan hyökkäily on vain lisääntynyt, nykyään saa olla todella tarkkana, kun kulkee tuon kakaran kanssa liikenteessä. Mitä isompi auto ja mitä kovempaa kulkee niin sen parempi. Olen yrittänyt välttää tienpientareella kulkemista, mutta täällä se on hieman vaikeaa.