Siis Aksusta. Saa jäätelöä, jätskiä, jätskiä, huomiota ja ihania lääkkeitä pitkin päivää. Jee, voi hyvin ja on intoa täynnä.

Minä en ole ihan samaa. Huh huh, on tuossa kakarassa sitten virtaa ja intoa samaan tapaan, kuin vitamiinikuurin aikaan. Ja yritä tässä nyt sitten rauhoitella, että ei saa juosta, haukkua, riehua, vinkua, pureskella keppejä tai saati sitten pölyimuria tai nilkkoja.

Saati sitten kertoa, että sinä olet sairas, ihan oikeasti riehumisella ja pureskelulla tikit voi repeytyä. Onhan se hyvä, että energiaa riittää, mutta yritä sitä tehdä töitä, kun toinen kirkkain silmin istuu vieressä ja vinkuu mitäs nyt tehdään. En tiedä mitä sille on annettu eilen, mutta täytyy sanoa, että haluaisin itse ihan samaa. Tosin taitaa siinä olla hieman keskittymiskykyä haittaavaa ainesta. Nimittäin yksi tekeminen kiinnostaa muutaman minuutin ja sitten yritetään keksiä jotain muuta.

Näkisittepä meidän lenkkeilyt. Voi luoja sentään, maat on täynnä käpyjä ja keppejä ja toinen riuhtoo valjaissa ensin suuntaan ja sitten toiseen näykkien kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Pitäisiköhän hankkia kuonopanta.

Eli kaikin puolin, meillä voidaan "hyvin". Tosin taitaa tuota kurkkua hieman nipistellä. Ainakin kokoajan pitäisi jotakin syödä ja voihan tuo huomionhakuisuus olla sitä, että pyydetään apua.
Hauska kakara.