Aksu näköjään osaa liikkeet jo melko hyvin, jotain on iskostunut päähän. Mieletön edistys on se, että välipalkkausta herra ei tarvitse ja isot kehut ja halit riittää helpoissa liikkeissä vallan mainiosti. Liikkeen jälkeenhän saa kehua, joten tuota ominaisuutta pitää lisätä. Muutenkaan noi namit ei oikein jaksa kiinnostaa, no ehkä seuraamisessa. Mutta liikkeestä maahan menolla ja seisomisella namit vain sotkee, joka tietty on hyvä. Kontakti saisi olla parempi, nyt se on herpaantunut aika paljon. Meillä oli kolme päivää taukoa ihan noiden karsintojen ja hakutreenien jälkeen ja eilen vielä päätin pitää vapaapäivän. Tauot eivät yksinkertaisesti sovi tuolle kakaralle, se kun tarvitsee vielä toistoa.

Suurena ongelmana on, että se ottaa treenatessa ohi kulkevat koirat todella pahasti huomioon. Silloin yksinkertaisesti ei treenit, ei edes helpot onnistu. Ja kisoissahan niitä koiria vilisee. Eli nyt vaan pitää treenata sitä osuutta todella paljon. Se tässä työläin on, että mistä löytää koiria. Huoh. Treeniporukkaa, kun ei lueta häiriöksi, ne kyllä kykenee sietämään, mutta sitten kaikki ulkopuolinen. Mitäs opetin koirasta sosiaalisen. Tosin sitä en kadu yhtään.

No rauniotreenien vinkuna tuli sitten selväksi, eräs narttu oli tullut kiimaan juuri sinä aamuna. Enpä taida sanoa mitään....