Kävimme sitten kokeilemassa Aksun kyvykkyyden työskennellä kuumassa auringonpaisteessa.

Vaikka tuo kakara sikailee eikä kykene keskittymään tokoillessa, mutta kun metsään tai raunioille mennessä työskentelykyky on 100%, (ellei minun kanssa työskentelyä lasketa). Tänään päätin, että nyt sitten ei enää käytetä muuta kuin nenää. Maalimiehet olivat valmiissa piiloissa. Tuuli oli pyörteinen, joka tietysti vaikeutti tilannetta. Ensimmäisessä jouduttiin ensimmäiseksi lähettämään uudelleen ja silloinkin kakara joutui hakemaan urakalla, mutta kyllähän tuo löytyi. Haukut ovat jälleen parantuneet. Luulen, että pikkuhiljaa voisi ihan hyvin mennä piilolle hakemaan Aksun kuten raunioilla teemme, mutta ehkä on parempi odotella.

Toinen ja kolmas olivat sitten helppoja, ehkä Aksu hämääntyi ensimmäisestä, kun ei saanutkaan apuja. Hienosti tuo työskentelee vaikka kyllähän tuo kuriton on ja hemmetin kovapäinen. Nyt saa laittaa taas aivot raksuttamaan, miten tuota ohjattavuutta saisi parannettua. Mutta kyllähän tuo tottelee. Matkalla autoon nimittäin tiellä oli peura, parin metrin päässä Aksusta ja minä olin viimeisenä. No peräänhän tuo tuli, mutta ihmeellisintä oli, että muutama kerran, kun karjaisi kakara tuli takaisin. Kyllä olin ylpeä, joskus jotakin.

Vaikka itkuhan tuon kanssa meinaa tulla. Nimittäin olimme katsomassa Tainan tokokoetta. Aksu kävi todella kuumana, ei tuo rauhoittunut lainkaan. Yritimme käydä lenkillä ja tulla takaisin, mutta pah. Tunnin jaksoin katsella vinkumista ja pörhistelyä kunnes vein vinkuiitan autoon. Olkoon kuuma päivä ja autoon jättö tuntui eläinrääkkäykseltä niin oli tuo koirien tykönä oleminenkin. Ilmeisesti sain sitten toisen seksihullun koiran. Nimittäin hormoonit hyrrää sen verran pahasti, että se vie kuulonkin.

Ehkä me otamme kesän ihan hakuilun ja raunioiden merkeissä ja käymme tokoilemassa lähinnä huvikseen. Joko olen todella huono kouluttaja ja johtajuutemme on täysin pielessä tai sitten testosteroidi on tosiaan huipussaan. No jos ei muuta niin syksyllä lähtee pallit. Meidän perheessä tyttökania lukuunottamatta kaikki nelijalkaiset ovat menettäneet suvunjatkamiskykynsä.