Vain me pystymme tähän!!!! Aksu on kilpailukiellossa, joten emme pääse Mäntän tokokisoihin.

Joo, ensimmäinen kisa lähestyy. Aksu sairastuu ja saa antibioottikuurin. Kennelliitto on määrännyt eri lääkeaineille varoajat. Meidän kuurin varoaika loppuu 24.5 lauantaina kun kisat on 23.5 perjantaina.

Ihan oikeasti tämä ei jaksa kuin hymyillyttää. Tietty on todella epätodennäköistä, että Aksua testattaisiin. Jos sitä testattaisiin niin aine on mitä todennäköisesti poistunut elimistöstä. Mutta meidän säkällä en kyllä uskalla ottaa riskiä. Mieluummin yksi kisa väliin kuin kaikki. Ja jos näin joku ylempi taho vihjailee, ettei kannata mennä niin pakkohan se on uskoa, että pieleen ne kisat olisi mennyt kuitenkin. Sen verran taikauskoinen aina pitää olla.

Pitäisi varoa mitä sanoo. Tuossa on naurettu, että jos näyttää siltä, että emme ole valmiita niin Aksulle tulee kennelyskä. Vaikka se nyt oli vitsi niin joskus nekin toteutuvat. Pitää ilmeisesti puhua vain positiivisia. Nyt on sitten aikaa treenata rauhassa, pitää vain pitää tahti samana, ettei ala lipsumaan ja unohtumaan koko treeni. Mutta se on sitten aivan eriasia, että onko sitä itse yhtään varmempi ja ollaanko me parempia sitten heinäkuussa.

Mutta jos totta puhutaan, niin minä olen mieletön jännittäjä ja sitä oli juuri orientoítunut siihen, että päivä on varattu, on tehty mitä voitu ja menee miten menee niin kohta se on käsissä ja vielä nopeammin ohitse. Minkäs sille voi, tasan ei ole käynyt onnenlahjat. Joten näin tällä kertaa. Mitäköhän kaikkea kivaa me vielä keksimmekään? Mutta hei, tästä ei voi kun kisasuorituksia parantaa!