mennä eläinlääkärisetää ilahduttamaan. Onneksi saa hoidettua kolme vaivaa samalla kerralla (rokotus, tulehdus, Remon terveystarkastus). Jokohan me viimein saataisiin kanta-asiakaskortti?

Nimittäin olen tuossa pähkäillyt kakaraa jo viikonverran, että joko olemme ihan hakoteillä tai hormoonit jyllää, jolloin kaikki muisti menee harakoille. No tänään sitten Sami piti tapansa mukaan Aksua sylissä selällään ja tuli sitten vilkaistua tuonne haaraväleihin ajatuksena pitäisikö kakara pestä, jos se on ruikkinut kintuilleen. Joko meillä kotona ollaan alettu ruikkimaan seinille tai kintuille. No esinahan tulehdushan ilmeisesti on pientä miestä vaivannut, sen verran töhnäset oli paikat. Onneksi ei paha sellainen.

No tuli yhdisteltyä palasia, viikko sitten maahanmeno ei iskenyt sitten millään, hypytkään ei ole oikein kiinnostaneet vaikka molemmat ovat olleet helppoja juttuja ja hypyt vielä suurta herkkua. Sitten alkoi kaikki muu kiinnostaa treenatessa, motivaatio laski. Eilen ja tänään Aksu on ollut tosi levoton, kokoajan pitäisi jotain tehdä.

Tietty sitä mietti, että on treenatessa tehnyt jotain väärin, mutta ainakin osa on ihan siitä, että vehkeet ei oikein ole kunnossa ja nuo kaksi liikettähän niihin vaikuttaa.