Sunnuntai pidettiin lepoa ja se näkyi tänään aloituksessa!

Samaa kaavaa noudattaen, mutta aamulla Aksu oli niin täpinöissään, kun tajusi, että jee, jäljen aika kun ruoka jäi. Hassu kakara. No minä tein kepposen ja kävin tekemässä jäljen, mutta en pitänytkään kiirettä itse jäljen ajolla. Kolme kertaa kakara riehaantui, kun nousin ja tein eteisessä lähtöä, neljännellä ei enää kuin huokaissut.

No työskentely oli tänään seesteistä. Alku oli rauhallinen, eikä repäisyä ollut. Luulen, että herra on ollut vaan niin innoissaan, että ei malta vaan näennäisesti on rauhoittunut. No saa nähdä onko näin muulloinkin.

Itse jäljen Aksu jaksoi ajaa melkein askel askeleelta. Pari kertaa Aksu harhaantui jäljestä ja meinasi lähteä hieman liian innokkaasti, mutta kun pidin liinan kireällä niin nyppäyksestä muisti mitä oltiin tekemässä. Mutta kaipa tämä tästä.

Nyt lopetus toimi oikein hyvin, kun Aksu söi nameja menin ja kehuin reippaasti ja talutin herran pois, samalla kävellessä kaivoin makkaranpalasen ja tuntui, että Aksu oli tyytyväinen palkkaan ja lopetuskin tuntui tasapainoiselta.