Jo oli hakumetsässä hauskaa. Enpä muista koska olisi Aksu ollut noin täpinöissään treenatessa. Luulen, että noi tuli ihan tarpeeseen.

Aksulle otettiin tänään treenit ihan leikin kannalta. Ensimmäinen maalimies riehutti lelulla ja Aksu näki, kun toinen meni metsään. Siitäkös haukku alkoi, en oikein millään meinannut saada toista aisoihin, että voisi lähettää. Vauhti oli kova ja niin oli leikitkin, kävelin vastaan ja lopetin leikit. Toinen maalimies myös härnäsi lelulla, mutta ihmiset meni näköesteeksi ja Aksu sai mennä metsään vasta kun oli rauhoittunut kunnolla. Hienot leikit sielläkin, tosin herra nyt intoutui huutamaan ihan huutamisen ilosta. Pallolla kun oli jo leikitty ja kai tuo olisi halunnut, että lisää pitäisi saada. Tällä kertaa minä kävin hakemassa Aksun.

Kolmas oli jo ihan perinteisempi, valmis, mutta hyvin lähellä keskilinjaa. Siellä jälleen suorapalkkaus ja Aksu tuotiin minulle.

Kyllä me noihin leluihin jäädään, hieman pärstäkertoimen mukaan, aroille narupallo ja muille patukka. Tästä jos sitten pikkuhiljaa etenee jälleen normaaleja treenejä niin eiköhän me saada kuitatuksi mokamme ja päästä viimein eteenpäin. Kyllä mä luulen, että jätän tuon haukkuvaksi, siltä tänään nuo komentelut kuullosti, että vaikea niitä olisi enää saada kitketyksi ja jos se kerran luontaista on.

Vihdoinkin olin tyytyväinen treeneihin.