Illan jäljet heinittyneeseen polkuun

Kieltämättä hieman olisin voinut enemmän panostaa maaston etsintään, mutta... Jätin spiraalit vähemmälle, kun ajattelin edellistä epäonnistumista.

Tällä kertaa yritin ihan tosissani rauhoitella tuon jätkän, seisoin rauhassa pari askelta jäljestä. Ajattelin laskea mielessä kymmeneen, ennen lähetystä ja minun silmilläni Aksu oli rauhallinen, hihna oli saanut siinä olla jo löysänä eikä toinen ollut kokoajan tikkana. Sanoin mielestäni hiljaa ja rauhassa Aksu, jolloin Aksu kääntyi, pidin tauon ja näytin kädellä jälki. Seisoin koko ajan suorana ja yritin pysyä rauhassa.

Ja avot, kun sanoin jälki niin johan läksi, se siitä sitten rauhoittumisesta. No kun tilanne saatiin korjattua niin loppu sujui oikein mallikelvosti. Luulen, että kokeilemme huomenna siten, että teen jäljen ja sen jälkeen lähdemme pienelle rauhalliselle hihnakävelylle Aksun kanssa, josta suoraan ajan jäljen. 

Tosin tämän päivän häslingissä on varmasti ollut osana se, että minulla ei ole juuri ollut koirille ylimääräistä aikaa ja takaan, että huomennakaan sitä ei tule olemaan.