Kyllä sitä tuli oltuakin laiska, kun ei tänne kirjoitellut. Ei me ihan laakereilla olla oltu. Mutta tärkeimmät:

AKSUN SELKÄ ON TERVE!!!

Tai siis onhan siellä selkämuutos, mutta maanantaina ei jumiutumia tai kipukohtia ei löytynyt, liikkeet ovat puhtaat eikä mitään tosi vakavaa siellä ei ole! Aksun viimeisen lantionikaman ja ristiluun väli on toiselta puolelta hieman ahdas, jonka vuoksi selkäranka on hieman vino. Huolestuttavampi juttu on, että herran lantionikamien väliaukoista todettiin jonkin verran uudismuodostelmaa. Vakavaa se ei tällä hetkellä ainakaan ole, eikä se suoranaisesti ole spondyloosia, mutta siitä nyt konsultoidaan toista eläinlääkäriä.

No herra sai sitten eläinlääkärin suosittelemana hormonipiikin ihan sen takia, että eturauhasvaivoja ei voinut sulkea pois. Kuulostaa kuulemma siltä, että nuo kivut ovat enemmänkin hormonitoiminnasta kuin selästä johtuvia. Jotta elämä ei ihan turhan helpoksi mene niin herran ph on jostain syystä kohonnut, siitä mennään kontrolliin parin viikon päästä. Sekin kuulemma sopii ihan hyvin kuvioon. Kaikkea ne hormonit voi aiheuttaa tai siis hypeseksuaalisuus, joka nyt sitten on mustana valkoisella.

Nyt ei sitten enää tarvitse syyttää koiran käytöstä hormoneista vaan nyt saadaan sitten katsoa ihan peiliin. Vielä ei osaa sanoa piippaako tuo, mutta maanantaina hakutreenien jälkeen Emma ihmetteli, että Aksu ei ollut Indin pepussa kiinni vaikka sillä olikin kiima viikko sitten. Muut urokset kuulemma hullaantuvat edelleen neidin tuoksuista. Juu, Aksu on kesällä vokotellut samaista neitiä paljon paljon enemmän. Joten joko ikä, meidän siedätysharjoitukset tai piikki muutti herran käyttäytymisen mallikelvoksi! Tai sitten se oli nukutuksesta vielä hieman pökkyrällä...

Muutoin olemme tuossa pari kertaa hakuilleet, käyneet tokokentällä ja eilen olimme jäljellä. Kävimme mökilläkin puita hakemassa Aksun kanssa. Tokoilut meni siedettävästi, en ollut kovinkaan tyytyväinen, mutta ei kai mitään erillistä haukkumistakaan ole. Pitäisi kai tuohon osa-alueeseenkin kiinnittää enemmän huomiota vaikka eihän meillä kokeisiin kiire ole, kun vaihteeksi on puolen vuoden karenssi päällä, tosin olin muutoinkin ajatellut, että keväällä sitten, kun leikkauskin on ohi.

Hauista kirjoittelen erikseen ja jälkikurssista on erillinen linkki päiväkirjaan.