Jaha, taitaa tuo meidän Remo olla käärmeissään eilisestä reissustamme. Olenkin ihmetellyt, kun ei se aikaisemmin ole mieltään pennusta osoittanut. Mutta ilmeisesti se, että pentu matkustaa autolla minun kanssa on liikaa. Se, kun olisi ilmeisesti pitänyt ottaa mukaan.

Ei sitten herra tullut eilen minua edes tervehtimään, hyvä kun suostui katsomaan ja tänään lenkillä niin lähdettiin metsään eikä koiralla ollut korvia laisinkaan. Kyllä se oli näköetäisyydellä juuri ja juuri, mutta kun menimme pihalle niin sisälle ei suostunut tulemaan. Minähän en tuollaista katsele, laitoin pihalle juoksunaruun, jos siellä tulisi toisiin mieliin. Yleensä eristäminen laumasta toimii tuolle koiralle. Tai siis se taitaa olla ainoa, joka rangaistuksina toimii.

Täytynee illalla ilmeisesti mennä pitkälle hihnalenkille, jos siitä toinen leppyisi. Onneksi huomenna olemme menossa anopille, jolloin molemmat koissut pääsee mukaan. Ja vielä enemmän onneksi Aksu seuraa nykyään enemmän minua kuin Remoa, ei se tuntunut olevan moksiskaan siitä, että isoveikka katosi.