Otettiin eilen omalla pihalla hieman kertausta, jälleen kerran. Aloitettiin hypyillä, hienosti meni, Aksu tosin ottaa muutaman askeleen paikallaan, kun minä tulen lähelle. Nyt tein niin, että pysähdyin itse ilman sen kummallisempia käskyjä ja lähestyin vasta, kun toinen on asettautunut hyvin. Mutta huomattavasti on edistystä!

Seuraamiset ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, tosin sitä nyt on otettu sen verran usein ja paljon, että pare ottaa taukoa. Se mikä oli ihastuttava huomata, että jälleen muistetaan mikä on liikkeestä maahan meno. Kai se oli jotakin aivosulkua se aikaisempi. Liikkeestä seisominenkin meni suht hyvin. Ei se varma ole, mutta en jotenkin osaa olla huolissani.

Luoksetulossa ei nyt muuta ongelmaa ole, kuin se, että edelleen joutuu antamaan pienen käsiavusteen. En tajua, miten Aksu ei osaa tulla sivulle edestäpäin. Enkä kyllä osaa oikein korjatakaan tuota. Pitäisi kai pilkkoa pienempiin osiin kokeilla tajuaisiko tuo sittenkin. Paikallaan makuu sujui mallikelpoisesti. Eipä sitä juuri kannata yksinään enää hioa, mieluummin ottaa nuo häiriöt muualta.

Nyt jo vähennettiin hieman nameja, seisoessa niitä tarvitaan, mutta eiköhän tuosta pikkuhiljaa. Pitäisi siirtyä palkkaamaan muualta kuin taskusta, jättäisi namit pöydälle ja aloittaisi noista varmoista liikkeistä ja vapautuksen jälkeen haettaisiin nami. Remolla tuo tekniikka tuntui tepsivän aikoinaan. Nyt sitten otettiin kunnon loppupalkkaus eli annoin ruuan treenien jälkeen. Jos tuo oppisi saman tavan, kuin hakuilussa.

Mutta kai tämä tässä, pikkuhiljaa... Olemme menossa möllitokoihin 18.5, jos saisi suurimmat paineet kisaamisesta silloin pois. Tosin ilmoittautumisaika on onneton, joten pitää olla luuri kädessä heti kuudelta.