Tällä kertaa todella positiivisessa mielessä. Nimittäin hakutreeneissä annettiin paukkua, alle 10 haukkua sieltä tuli, mutta upeaa silti. Siitä, mistä minä olin tyytyväinen oli se, että Aksu istui kauniisti maalimiehien edessä ja antoi tulla. Ei porsastelua, eikä vauhkoamista.

Muutenkin tänään meni treenit oikein mallikelpoisesti. Aksu oli merkkaamassa hakualueen ja ilmeisesti tuo energian purkaus on aivan ehdoton, jotta jaksaa keskittyä. Ei siitä lähde into ja halu tekemiseen, mutta pahimmat piippamiset kyllä. Tällöin keskittymiskykyä löytyi

Neljä maalimiestä me löydettiin. Ensimmäinen haamu, jotka ilmeisesti kuumentavat aivan liikaa. Silloin Aksu lähtee kuin ammuttu ja juoksentelee kuin aropupu. Piilot toimii paljon paremmin. Kaikki löytyi iloisen innokkaasti ja nopeasti. Ei kertakaikkiaan mitään haukuttavaa, paitsi maalimiehet tietenkin.

Joskus sentään saa olla ylpeä omasta pienestä kakarastani. Haku on ilmeisesti Aksun laji. Ilmeisesti olemme tehneet vaikutuksen, ainakin yhteen hoffi-ihmiseen. Nimittäin hakuryhmämme eräs jäsen on hankkinut pikku-Tendingin kisakaverikseen.