Kyllä me elossa ollaan!
Pitänee taas aktivoitua tälläkin saralla ja alkaa kirjoittaa noita treenejä ylös ihan säännöllisesti.

Me olemme treenanneet nyt viikottain pelastuskoirien pienryhmässä hakua. Aksun treenit keskittyy nyt ilmaisuun.

Samalla porukalla olemme treenaanneet myös tottista. Säännöllisen epäsäännöllisesti olemme käyneet bordercollieiden omassa treeniryhmässä. Helmikuussa olisi tarkoitus aktivoitua myös oman seuran lauantai tokoilussa.

Kotona tietty tulee tehtyä kaikkea, nyt keskitymme esinehakuun, josta 18. päivä menemmekin teho-oppiin pelastuskoirien kurssilla. Samoin treenaamme noudon viimeisintä osuutta päivittäin. Ja tuleehan noita muitakin liikkeitä harjoiteltua siinä sivussa kotona.

Aksulla motivaatio on nyt kohdallaan, liikkeet on vain nyt saatava puhtaaksi ja jonkinlaista rutiinia toimintaan, jotta kisoja voisi ajatellakaan.

Tänä vuonna, jos Aksu pysyy terveenä menemme ainakin bh-kokeeseen. Toivottavasti syksyllä ihan oikeisiinkin kokeisiin ainakin haussa.

No, joka tapauksessa käymme mh-kuvauksessa. Itse olen menossa toimihenkilökoulutukseen aiheesta 24. päivä, mh-kuvaus on tullut viralliseksi kennelliitossa ja sbcak on järjestämässä bordercollieille oman kuvauksen kesällä, johon me olemme menossa. Samoin luonnetestiin haluan viedä Aksun jo kesällä.

Aksulla on muutama asia, josta ihan mielenkiinnolla haluan nähdä mitä testissä ja kuvauksessa on. Tässä treenatessa ja kotioloissa on muutamia asioita, jotka haluaisin ymmärtää hieman paremmin.