Aamulla takapihalla normi säässä

Samalla systeelmillä n. 100 askeleen jäljen ennen ruokailua. Hienosti pentu tietää, mitä ollaan tekemässä ja on ihan tohinoissaan. Aloituksessa istuimme rauhassa, mutta kun lähetin niin jälleen Aksu alkoi hössäämään jäljen perässä. Vedin liinan kireäksi ja paremmin tuo kulki.

Vieläkään tuo ei toimi niin kuin minä toivoin ja miten jälkikoira toimii, mutta nameja jäi tällä kertaa vähemmän maahan, mutta puolet niitä siellä ainakin oli. Ei tuo malta keskittyä, mutta en kyllä innostu nälissään pitämisestäkään.

Lopetus oli taas ihan onnetonta, pallo ei kiinnostanut, kuin vasta etupihalla. Taidan antaa taskusta herkkupalan ja viedä Aksun paikalta pois seuraavan kerran. Tuolla kun jää tuo työskentely päälle. Ja nyt pitää huolta, että Aksu ei pääse jäljelle myöhemmin. Se kun tasan tarkkaan tietää, että namit odottaa häntä siellä myöhemminkin.

Kasvattajalta kyselin, miten sisko ja äiti jäljestää, niin ei sielläkään kaikkia nameja ole imuroitu ja taitaa olla aika yleistä, joten ehkä en ole huolissani.