Huomisen haku peruuntui, TAAS! No olemme ilmeisesti bortsuporukalla perustamassa epäsäännöllisesti kokoontuvaa ryhmää, jolloin voi tasata hieman tuota vajetta. Minä kun haluaisin hakuilla sen kerran viikossa, nyt kun se sujuu noin mielettömän hyvin.

Pitäisi muuten alkaa harjoitella tuota ilmaisua ihan hiljakseen. Olen päättänyt mennä istuskelemaan metsään purkkien kanssa ja katsoa haukkuisiko tuo. Yleensä haukkuu, jos en huomioi ja minulla on nameja. Sitten siirrän tekniikan miehelleni ja pikkuhiljaa tutuille ihmisille. Eli minun ei ole tarkoitus innostaa ja nostattaa kierroksille kakaraa ilmaisussa vaan palkkaus tulee vasta kunnon haukun jälkeen. Sekin nyt aluksi namilla, vasta myöhemmin lelulla.

Iltapäivällä suuntaammekin "etelään" ja saan sanoa hyvästit kakaralle ja vanhukselle lauantaihin asti. Toivottavasti vaan vanhuksen maha kestää, sillä kun tapana ripuloida vieraissa paikoissa (ei muuten mitenkään kiva ominaisuus). Tosin pariin viimeiseen kertaan se ei ole sitä tehnyt, mutta miten on, kun joutuu Aksusta eroon. Onhan Aksu ollut muualla, mutta Remo oli silloin kotona.

Toivottavasti ei, sillä tuo paikka vaikuttaisi ihan hyvältä paikalta ja ystäväni tosiaan pitää Remosta. Täytynee antaa tehobact mukaan, jos se auttaisi jo etukäteen.

Sain tietää meidän treenikaverin pitävän koirahoitolaa. Ihan hyvä, varteenotettava vaihtoehto tulevaisuudessa. Iso piha ja bortsuihminen ja lampaita...

Mutta tämä blogi hiljenee viikoksi.