Eilinen taisi olla hieman huono päivä. No Aksu fiksuna poikana tajusi, että hei tuo akka on kiireinen ja sählää kaikennäköistä ja muutoinkin on kireä, että nyt saa sitten viihdyttää itse itseään, kun kuria on mahdollisuus kerrankin uhmata.

Eihän tuosta luovu, ei edes kirveellä. Sitä paitsi, tuota houdinia ei minkään näköiset paketit tai teipit paljon estele, joten lähettäminen olisi itse mahdottomuus.

Mutta se täytyy myöntää, että joskus Aksu on hieman rasittava. Mutta niinhän se nyt on kirjaan kirjoitettu. Bordercollie on maailman älykkäin koirarotu. Luki 10 suosituimman joukossa. Ja tunnetusti älykkäät koirat turhautuessaan ja saadessaan liian vähän aivotyötä keksivät itse viihdytystä. Ei tarvitse meidän koirasta sanoa, ettei se ole rodunmukainen, siitä ei ainakaan kyvykkyyttä puutu. 

No jos nyt tuon yrityksen perustamisen jälkeen olisi hieman enemmän aikaa. Siis taisi mennä vähän väärin, toisaalta teen etätyötä ja tauot on tarpeen. Kaikkea hullua sitä tulee elämässään tehtyä. Mutta starttiraha on myönnetty, perustamispäivä on 1.11 ja nykyinen työpaikka irtisanottu. Tässä näin kolmen päivän sisällä, joten ei ihmekään, että hermot on hieman kireällä. Mutta niinhän se Aksukin tuli meille pikavauhtia. Muistaakseni tiistaina soitin Minnalle ja lauantaina koira oli jo meillä.

Mitä sitä turhaan jahkaamaan.